Heb jij een project waar wij je mee kunnen helpen?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Polijsten: duurzame oppervlakte behandeling voor betonvloeren

Een coating op maat van jouw bedrijf of interieur? Jouw oplossing vind je bij Coatingexpert. Wij voorzien jouw magazijn, voedingszaak, stal of woonkamer van een duurzame gietvloer. Hygiëne en vloerbescherming zijn vandaag nog nooit zo belangrijk geweest, en wij zijn graag jou graag van dienst om jou in je persoonlijke en professionele behoeftes te voorzien.

Meerwaarde voor uw interieur, opritten en garages

Wij zweren steeds bij de beste kunststofmaterialen voor jouw situatie. Bij ons is er keuze uit onder andere epoxy, PU (polyurethaan), mortelvloeren (troffelvloeren), steentapijten, instrooivloeren en wandcoatings. Voor iedere sector wat wils, bedoeld om vele jaren mee te gaan en de werk- en leefomgeving maximaal te ondersteunen.

Nood aan advies? Wij staan je meteen bij.

Coatingexpert beschikt over een team met jarenlange expertise in het plaatsen van de geschikte coating of gietvloer, maar ook over het kiezen van het gepaste materiaal indien nodig. Heb je nood aan advies of informatie? Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen jou meteen verder.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

    Enkele opties

    Meer vloeren ontdekken

    Coating in jouw bedrijf?

    Bel ons
    Mail ons

    Coating in jouw bedrijf?

    Bel ons
    Mail ons

    Polijsten zorgt voor een gladde afwerking van de vloer

    Gepolierd beton heeft een moderne en esthetische uitstraling.  Tegenwoordig wordt polijsten gezien als de perfecte keuze om de esthetische en moderne “look” in industriële panden, kantoren, showrooms en magazijnvloeren te bekomen.

    Extra voordelen van polijsten

    Polijsten heeft nog extra voordelen dan enkel de moderne uitstraling. Zo is gepolijst beton volledig antislip. Het beton behoudt een hoge R-waarde. Dit betekent dat een gepolijste betonvloer niet glad wordt. Nog een voordeel van polijsten is dat het gepolijst beton brandwerend is omdat er bij professioneel gepolijste betonvloer veel minder kans is op een elektrostatische ontlading.  En ten slotte is het ook milieuvriendelijk.

    Vraag je offerte hier aan

    Weten hoeveel jouw toekomstige coatingproject bedraagt? Aarzel niet en laat je gegevens hier achter, wij contacteren je verder en doen de rest.

      Je bentZelfstandigParticulierLandbouwer

      Powered by Indufarm