Heb jij een project waar wij je mee kunnen helpen?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Een stabiele epoxy vloer voor industrie en magazijn

Een professionele en duurzame gietvloer vloercoating die perfect geschikt is voor jouw magazijn of showroom? Jouw oplossing vind je bij Coatingexpert. Een magazijn of industriële omgeving moet geschikt zijn om het vele transport van de heftruck of vrachtwagens te kunnen dragen. Wij voorzien jouw ruimte van een duurzame gietvloer die perfect is voor zware belasting en heavy duty. Vloerbescherming is vandaag nog nooit zo belangrijk geweest, en wij zijn graag jou met plezier van dienst om jou in je persoonlijke en professionele behoeftes te voorzien.

Industriële gietvloer plaatsen? Talloze voordelen.

Met een troffelvloer of epoxy vloer hoef je je een pak minder zorgen te maken. Allereerst biedt een gietvloer uit epoxy het betonnopervlak maximale bescherming en voorkomt het slijtage. Bovendien valt de vloer veel gemakkelijker te reinigen, want ze kunnen niet in het poreuze oppervlak van het beton trekken. Indien vloeistoffen op het epoxy oppervlak terechtkomen, valt de vloer veel sneller en beter schoon te maken. Daarnaast is epoxy goed bestand tegen chemische producten. Ten slotte ziet een vloer in epoxy of polyurethaan er erg professioneel uit.

PU, epoxy, mortelvloer, steentapijt, instrooivloer… Veel keuze!

Coatingexpert staat met zijn jarenlange, opgebouwde ervaring steeds garant voor de meest geschikte kunststofmaterialen voor jouw situatie. Bij ons is er de keuze uit onder andere epoxy, PU (polyurethaan), mortelvloeren, steentapijten, instrooivloeren en wandcoatings. Voor iedere sector wat wils, bedoeld om vele jaren mee te gaan en de professionele werkomgeving maximaal te ondersteunen.

Meer informatie nodig? Aarzel niet om ons een seintje te geven!

Wil je weten welke coating het beste bij jouw bedrijf of magazijnruimte past? Geen zorgen, wij helpen je verder met deskundig advies en plaatsing. Laat ons iets weten, wij staan alvast paraat om jou van de beste service en het gewenste eindresultaat te voorzien.

Enkele voordelen

NAADLOOS

HEAVY DUTY

BESTAND TEGEN CHEMISCHE PRODUCTEN

ANTISLIP

Onze mogelijkheden

Steentapijt 2

STEENTAPIJT

vlokkenvloer

VLOKKENVLOER

mortelvloer 2

MORTELVLOER

Instrooi 2

INSTROOI/TROFFELVLOER

CRETE

WANDGEL/WANDCOATING

Enkele opties

Laat jou inspireren door onderstaande foto’s voor jouw magazijn of industriële werkruimte.

Meer vloeren ontdekken

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Contacteer ons

Weten hoeveel jouw toekomstige coatingproject bedraagt? Aarzel niet en laat je gegevens hier achter, wij contacteren je verder en doen de rest.

    Je bentZelfstandigParticulierLandbouwer

    Powered by Indufarm