Heb jij een project waar wij je mee kunnen helpen?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Een hygiënische vloercoating voor elke voedingszaak

Een coating op maat van jouw slagerij, groente- of fruitwinkel? Jouw oplossing vind je bij Coatingexpert. Wij voorzien verkoop- en voorbereidingsruimtes in de voedingssector van een duurzame gietvloer. Hygiëne en vloerbescherming zijn in elk voedselbedrijf ontzettend belangrijk, en wij verlenen jou graag de nodige informatie en diensten om jou zaak op een professionele manier naar een hoger niveau te tillen.

Epoxy coating voor jouw voedingsbedrijf? Een voordeel op lange termijn!

Kiezen voor een epoxy vloer, vlokkenvloer of troffelvloer in de voedselbranche is kiezen voor niets dan voordelen. Ten eerste zorgt een ijzersterke epoxy vloercoating ervoor dat het originele betonnen oppervlak niet aangetast wordt en er geen slijtage optreedt. Ten tweede is zo’n epoxy gietvloer ook nog eens onderhoudsvriendelijk: je kan de vloer eenvoudig schoonmaken. Vocht of andere vloeistoffen kunnen niet in de poriën van het betonnen oppervlak dringen. Je kan zelfs voor een antislip vlokkenvloer opteren indien gewenst. Tot bezorgt zo’n gietvloer in epoxy of polyurethaan jouw zaak een professionele look.

Duurzame gietvloeren in steentapijten, epoxy en PU met antislip voor de voedingssector

Wij zweren steeds bij de beste meest duurzame en hoogwaardige kunststofmaterialen met antislip voor jouw situatie. Bij ons is er keuze uit onder andere gietvloeren in epoxy, PU (polyurethaan), mortelvloeren, steentapijten, instrooivloeren en wandcoatings. Voor iedere sector wat wils, wij voorzien jouw zaak van een coatingvloer die bedoeld is om jarenlang mee te gaan en de werk- en leefomgeving maximaal te ondersteunen.

Nood aan meer informatie of afspraak voor jouw voedingsbedrijf? Aarzel niet om ons te contacteren!

Wil je weten welke coating het beste bij jouw groentewinkel, slagerij of ander voedselbedrijf past? Maak je geen zorgen, wij helpen jou verder op weg met professioneel advies en plaatsing. Laat het ons weten, wij staan meteen klaar om jou van de beste service en het gewenste eindresultaat te voorzien.

Enkele voordelen

NAADLOOS

HEAVY DUTY

BESTAND TEGEN CHEMISCHE PRODUCTEN

ANTISLIP

Onze mogelijkheden

Steentapijt 2

STEENTAPIJT

vlokkenvloer

VLOKKENVLOER

mortelvloer 2

MORTELVLOER

Instrooi 2

INSTROOI/TROFFELVLOER

CRETE

WANDGEL/WANDCOATING

Enkele opties voor jouw groentewinkel, slagerij of voedselbedrijf

Laat jou inspireren door onderstaande foto’s voor jouw zaak in de voedingssector.

Meer vloeren ontdekken

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Contacteer ons

Weten hoeveel jouw toekomstige coatingproject bedraagt? Aarzel niet en laat je gegevens hier achter, wij contacteren je verder en doen de rest.

    Je bentZelfstandigParticulierLandbouwer

    Powered by Indufarm