Heb jij een project waar wij je mee kunnen helpen?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Terrazzo: duurzame oppervlakte behandeling voor betonvloeren

Een coating op maat van jouw bedrijf of interieur? Jouw oplossing vind je bij Coatingexpert. Wij voorzien jouw magazijn, voedingszaak, stal of woonkamer van een duurzame gietvloer. Hygiëne en vloerbescherming zijn vandaag nog nooit zo belangrijk geweest, en wij zijn graag jou graag van dienst om jou in je persoonlijke en professionele behoeftes te voorzien.

Meerwaarde voor uw interieur

Wij zweren steeds bij de beste kunststofmaterialen voor jouw situatie. Bij ons is er keuze uit onder andere epoxy, PU (polyurethaan), mortelvloeren (troffelvloeren), steentapijten, instrooivloeren en wandcoatings. Voor iedere sector wat wils, bedoeld om vele jaren mee te gaan en de werk- en leefomgeving maximaal te ondersteunen.

Nood aan advies? Wij staan je meteen bij.

Coatingexpert beschikt over een team met jarenlange expertise in het plaatsen van de geschikte coating of gietvloer, maar ook over het kiezen van het gepaste materiaal indien nodig. Heb je nood aan advies of informatie? Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen jou meteen verder.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  Enkele opties

  Meer vloeren ontdekken

  Coating in jouw bedrijf?

  Bel ons
  Mail ons

  Coating in jouw bedrijf?

  Bel ons
  Mail ons

  Terrazzo vloeren geeft uw interieur karakter en stijl

  Om een perfecte terrazzovloer te plaatsen, komt er zorg en aandacht bij kijken. Met Coatingexpert bent u aan het juiste adres. Het is een slijtvaste gietvloer met karakter en stijl.

  Kenmerken Terrazzo

  Terrazzo, wat Italiaans is voor terras, werd in de 15e eeuw ontdekt door marmerbewerkers in Venetië. Ze gebruikten de steenresten om er zelf terrassen mee te bouwen voor hun eigen huizen. Vandaar de naam Terrazzo. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en combinaties. Ze zijn waterdicht en zeer vlekkenresistent. De Terrazzo gietvloeren zijn weer helemaal terug van weggeweest en vinden vaker hun weg terug bij de mensen thuis.

  Vraag je offerte hier aan

  Weten hoeveel jouw toekomstige coatingproject bedraagt? Aarzel niet en laat je gegevens hier achter, wij contacteren je verder en doen de rest.

   Je bentZelfstandigParticulierLandbouwer

   Powered by Indufarm