Heb jij een project waar wij je mee kunnen helpen?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Waterdicht en onderhoudsvriendelijke oplossing

Een coating op maat van jouw bedrijf of interieur? Jouw oplossing vind je bij Coatingexpert. Wij voorzien jouw magazijn, voedingszaak, stal of woonkamer van een duurzame gietvloer. Hygiëne en vloerbescherming zijn vandaag nog nooit zo belangrijk geweest, en wij zijn graag jou graag van dienst om jou in je persoonlijke en professionele behoeftes te voorzien.

Verschillende materialen voor eindeloze toepassingen

Wij zweren steeds bij de beste kunststofmaterialen voor jouw situatie. Bij ons is er keuze uit onder andere epoxy, PU (polyurethaan), mortelvloeren (troffelvloeren), steentapijten, instrooivloeren en wandcoatings. Voor iedere sector wat wils, bedoeld om vele jaren mee te gaan en de werk- en leefomgeving maximaal te ondersteunen.

Nood aan advies? Wij staan je meteen bij.

Coatingexpert beschikt over een team met jarenlange expertise in het plaatsen van de geschikte coating of gietvloer, maar ook over het kiezen van het gepaste materiaal indien nodig. Heb je nood aan advies of informatie? Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen jou meteen verder.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  Enkele opties

  Meer vloeren ontdekken

  Coating in jouw bedrijf?

  Bel ons
  Mail ons

  Coating in jouw bedrijf?

  Bel ons
  Mail ons

  Vuilafstotend en waterdicht

  De wandgel of wandcoating sluiten cementgebonden wanden hermetisch af, waardoor vuil en vocht het muuroppervlak niet kunnen aantasten. Dit gebeurt op basis van twee duurzame componenten epoxy. Perfect voor de hoeveverwerking, hygiënesluizen, kraamhokken, tanklokalen en douches.

  Probleemloze reiniging

  Het werk in een autogarage vereist een duurzame vloer die tegen een stootje kan. Wij voorzien de meest duurzame heavy duty-oplossingen naargelang jouw wensen. Zo ben je er zeker van dat je vele jaren van een functionele en bestendige vloer kan genieten.

  Vraag je offerte hier aan

  Weten hoeveel jouw toekomstige coatingproject bedraagt? Aarzel niet en laat je gegevens hier achter, wij contacteren je verder en doen de rest.

   Je bentZelfstandigParticulierLandbouwer

   Powered by Indufarm