Heb jij een project waar wij je mee kunnen helpen?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Een epoxy gietvloer voor dagelijks gebruik op kantoor en in de retail

Op zoek naar een professionele vloercoating die volledige geschikt voor jouw kantoorruimte of retailhandel? Wij zorgen voor een allergievriendelijke en duurzame coatingvloer die dagelijks en intensief gebruik doorstaat. Wij voorzien jouw werkplek van een duurzame gietvloer. Hygiëne en vloerbescherming zijn vandaag nog nooit zo belangrijk geweest, en wij zijn jou graag van dienst om jou in je professionele behoeftes te voorzien. Kortom: jouw oplossing vind je bij Coatingexpert.

Steentapijt, PU, epoxy, mortelvloer, instrooivloer… Vele mogelijkheden!

Coatingexpert zweert dankzij zijn ervaring en deskundigheid steeds bij de beste kunststofmaterialen voor jouw situatie. Bij ons is er keuze uit onder andere epoxy, PU (polyurethaan), mortelvloeren, steentapijten, instrooivloeren en wandcoatings. Voor iedere sector wat wils, bedoeld om vele jaren mee te gaan en de professionele werk- en leefomgeving maximaal te ondersteunen.

Meer nood aan informatie? Wacht niet om ons te contacteren!

Wil je weten welke duurzame coating het beste bij jouw kantoor of retailomgeving past? Maak je geen zorgen, wij helpen je verder met deskundig advies en plaatsing. Geef ons een seintje, wij staan alvast paraat om jou van de beste service en het gewenste eindresultaat te voorzien. Samen toveren we jouw werkvloer om in een bestendig geheel, perfect voor intensief gebruik.

Enkele voordelen

NAADLOOS

HEAVY DUTY

BESTAND TEGEN CHEMISCHE PRODUCTEN

ANTISLIP

Onze mogelijkheden

Steentapijt 2
STEENTAPIJT
vlokkenvloer
VLOKKENVLOER
mortelvloer 2
MORTELVLOER
Instrooi 2
INSTROOI/TROFFELVLOER
CRETE
WANDGEL/WANDCOATING

Enkele opties

Laat jou inspireren door onderstaande foto’s voor jouw kantoorruimte of werkruimte in de retailsector.

Meer vloeren ontdekken

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Contacteer ons

Weten hoeveel jouw toekomstige coatingproject bedraagt? Aarzel niet en laat je gegevens hier achter, wij contacteren je verder en doen de rest.

    Je bentZelfstandigParticulierLandbouwer

    Powered by Indufarm