Heb jij een project waar wij je mee kunnen helpen?

VRAAG HIER EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Autobedrijf? Carwash? Wij zorgen voor de geschikte gietvloer.

Een coating op maat van jouw bedrijf in de automotive sector of carwash? Jouw oplossing vind je bij Coatingexpert. Wij voorzien jouw toonzaal, garage of carwash van een duurzame gietvloer. Door de vele werkzaamheden aan de wagens is een vloer noodzakelijk die tegen een stootje kan. Hierbij is het dus noodzakelijk om voor een bestendige vloer te kiezen die de eigenschappen van heavy duty met zich meedraagt. Vloerbescherming is vandaag nog nooit zo belangrijk geweest, en wij zijn graag jou graag van dienst om jou in je professionele behoeftes te voorzien.

Vloercoating voor de autosector: niets dan voordelen.

Een epoxy vloer of troffelvloer voor bedrijven in de automobielsector zorgt voor een pak minder kopzorgen. Eerst en vooral beschermt zo’n gietvloer het originele betonnen vloeroppervlak tegen slijtage. Daarnaast valt zo’n kunstharsvloer ook nog eens veel gemakkelijker te reinigen. Kleverige vloeistoffen als olie kunnen zo onmogelijk in de poriën van het betonnen vloeroppervlak binnendringen. Tot slot oogt zo’n epoxy of polyurethaan gietvloer nog eens professioneel.

Epoxy, PU, mortelvloer, steentapijt, instrooivloer, wandcoating… Alles kan.

Bij Coatingexpert zweren we steeds bij de beste kunststofmaterialen voor jouw situatie. Bij ons is er de keuze uit onder andere epoxy, PU (polyurethaan), mortelvloeren (troffelvloeren), steentapijten, instrooivloeren en wandcoatings. Voor iedere sector wat wils, bedoeld om vele jaren mee te gaan en de werk- en leefomgeving op professioneel gebied ten volle te ondersteunen.

Meer informatie nodig over de vloercoatings? Aarzel niet om ons te contacteren!

Wil je weten welke coating of vloercoating het beste bij jouw carrosseriebedrijf past? Geen zorgen, wij helpen je verder met deskundig advies en plaatsing. Laat ons iets weten, wij staan alvast meteen paraat om jou in je noden te voorzien.

Enkele voordelen

NAADLOOS

HEAVY DUTY

BESTAND TEGEN CHEMISCHE PRODUCTEN

ANTISLIP

Onze mogelijkheden

Steentapijt 2

STEENTAPIJT

vlokkenvloer

VLOKKENVLOER

mortelvloer 2

MORTELVLOER

Instrooi 2

INSTROOI/TROFFELVLOER

CRETE

WANDGEL/WANDCOATING

Enkele opties

Laat jou inspireren door onderstaande foto’s voor jouw zaak.

Meer vloeren ontdekken

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Coating in jouw bedrijf?

Bel ons
Mail ons

Contacteer ons

Weten hoeveel jouw toekomstige coatingproject bedraagt? Aarzel niet en laat je gegevens hier achter, wij contacteren je verder en doen de rest.

    Je bentZelfstandigParticulierLandbouwer

    Powered by Indufarm